Competentietest


Itasc ontwikkelt online competentietoetsen op maat. Het doel is inzicht krijgen of jij of de organisatie bepaalde competenties beheersen. In onze voorbeeldtest hebben wij zeven competentiegebieden opgenomen. Dit zijn Situationeel Leidinggeven, Functionerings- en beoordelingsgesprekken, Persoonlijk Leiderschap, Verkoopvaardigheden, Team Leiderschap, Leiderschap bij Verandering en Persoonlijke Missie. De test bestaat uit 49 vragen, 7 per competentiegebied. Als je de test helemaal uitvoert, krijg je direct online de uitslag. Je hoeft je daarvoor dus niet aan te melden, in te schrijven of wat dan ook. En het mooiste, het kost niets, alleen een beetje van jouw tijd!

Start de competentietest


De uitslag

De uitslag wordt gegeven in de vorm van een cijfermatige score, dat wil zeggen, je krijgt per competentiegebied het aantal behaalde punten (maximaal 700 punten, minimaal 0 punten) en een procentuele score (hoeveel % van de maximale score heb je gehaald). Naarmate je hoger scoort beheers je de competentie beter, en naarmate je lager scoort beheers je de competentie minder goed. De uitkomsten zijn een mooi vertrekpunt voor gericht ontwikkelen en opleiden, waar wij je natuurlijk graag verder over informeren.

Competentietest op maat

De test zoals die op de Itasc site beslaat 7 competenties. Uiteraard kunnen wij deze test aanpassen aan de specifieke vraag van onze opdrachtgever: meer of minder competenties, andere competenties, meer of minder vragen, een aangepaste score per antwoord, kortom, alle aanpassingen die te bedenken zijn, zijn mogelijk! Neem contact op met Itasc voor meer informatie!