Header widget area right
956

Edward Stronach Hardy

Trainer, Coach, Begeleider

Edward Stronach Hardy

Verhalen intrigeren en inspireren me. Wat iemand vertelt, vertelt ook veel over de persoon zelf. Zijn het inspirerende verhalen of juist niet? Dit geldt ook voor organisaties. Een verhaal draagt bij of doet afbreuk. Wat is het verhaal dat over jou wordt verteld of over de organisatie waar je deel van uitmaakt?

Is dit het verhaal dat je wilt horen? Nee? Welk verhaal dan wel? En hoe beïnvloed jij dit verhaal? Ik ga als trainer, spreker en coach op zoek naar een antwoord op deze vragen.

Mijn talent is om mensen in beweging te krijgen en uit te nodigen om te leren en om zichzelf te ontwikkelen. Ik nodig ze uit hun eigen verhaal te schrijven en hier kleur aan te geven. Ook in lastige situaties.

Ik geloof dat een excellent individu bijdraagt aan een excellente organisatie; alleen een gelukkige medewerker maakt gelukkige klanten. Zo ontstaan er inspirerende verhalen met een plek voor alle betrokkenen. Dit valt samen met onze IK-WIJ-ZIJ aanpak. IK gaat over het individu, WIJ over het team en de organisatie en ZIJ de klanten en andere stakeholders. Leiderschap is de rode draad in al mijn programma’s.

Ik help organisaties richting te kiezen. Om  vervolgens hun gekozen richting te vertalen in concreet gedrag en bijbehorende communicatie. Het draait om echt contact, om verbinding. Met welk doel? Om ervoor te zorgen dat een organisatie succesvol is en waarde toevoegt. Teneinde wat? Teneinde met inspirerende verhalen van klanten fans te maken.

Mijn drijfveer is mensen beter en krachtiger maken. Ik geloof dat iedereen een uniek talent heeft en een unieke bijdrage kan leveren. Ik breng mijn nationale en internationale training- en coachingservaring mee. Ik werk en heb gewerkt voor onder andere ZwitserLeven, Aegon, Interpolis, JLL, verschillende gemeenten, Belron (Carglass), Randstad, USG en Vanderlande. Bij Aegon heb ik een jaar als interim-professional gewerkt.

Uit de praktijk van Edward

Buiten winnen = binnen beginnen

In 2010 was de financiële crisis in zijn volle hevigheid te voelen. Het vertrouwen in de banken en verzekeraars was weg. De overheid hield deze instellingen overeind. Juist op dat moment kreeg ik de vraag of ik wilde meedenken met een grote verzekeraar over hoe het contact te herstellen. Met elkaar onderling en met hun klanten. De IK-WIJ-ZIJ aanpak is voor mij leidend geweest. Ik neem je mee op de reis die ik met deze opdrachtgever tot nu toe heb mogen maken..

Lees meer >…

Heb ik je interesse gewekt of wil je graag met mij van gedachte wisselen? Leuk!
Neem rechtstreeks contact met mij op via 06 – 23 40 55 64.