Header widget area right
957

Rolf Rosenmöller

Adviseur, Trainer, Coach

Rolf Rosenmöller

Onze omgeving verandert in een snel tempo, de zekerheden van vandaag zijn de onzekerheden van morgen. In deze dynamiek is het mijn ambitie om organisaties en hun professionals te inspireren: ‘De beste versie van zichzelf in de wereld te zetten’. Voor mij ligt hierbij de focus op het gebied van leiderschapsontwikkeling, de nieuwe professional en het nieuwe beoordelen. Het is vanuit dit perspectief ‘rijk’ om te mogen werken voor organisaties als Rabobank, Schiphol, Scholengemeenschap Stad en Esch, De Baak, War Child, UGOO, Nuon, IBM en Nyenrode.

Verder ben ik co-auteur van de boeken. Beoordelen, Ondernemend adviseren, Personal branding in turbulente tijden en het onlangs verschenen boek: ‘IK maak het verschil’, met als subtitel ‘7 strategieën om succesvol te zijn voor je klanten, je organisatie en jezelf’.

Mijn CV vermeldt een studie aan de London School of Foreign Trade, verschillende managementfuncties waarvan de laatste jaren als partner bij Itasc Nederland.

Ik ben getrouwd met Nathalie en woon samen met onze zonen Kilian en Mayta in Amsterdam.

Uit de praktijk van Rolf

De kracht van  Personal Branding

Ik heb de afgelopen jaren binnen de Rabobank verschillende lokale vestigingen mogen ondersteunen bij het ontwikkelen van de commerciële ‘slagkracht’. Met veel plezier kijk ik terug op het traject bij Rabobank Twente Oost.  In een interview voor de Rabobank kijken toenmalig directievoorzitter Jerry Notenboom en manager private banking Susan Bruns terug op het traject met als titel: ‘De kracht van Personal Branding’

Lees meer>…

Heb ik je interesse gewekt of wil je graag met mij van gedachte wisselen? Leuk!
Neem rechtstreeks contact met mij op via 06 – 28 64 66 79.