Header widget area right

De 8ste eigenschap – Van effectiviteit naar inspiratie

itasc
0 comments

[mbdb_book]

[mbdb_book]


'De 8ste eigenschap' is een essentiële toevoeging op 'De zeven eigenschappen', de wereldwijde bestseller waarmee Stephen Covey zich op de kaart zette en de levens van velen veranderde. Waar hij u in 'De zeven eigenschappen' leert hoe u succesvol wordt met effectief gedrag, daagt hij u in 'De 8ste eigenschap' uit op zoek te gaan naar de basis hiervan: uw verborgen potentieel.

Met vele voorbeelden en een praktisch model leert u uw potentieel aan te spreken en zo uw talenten en bekwaamheden te vergroten. Covey laat zien hoe u ook anderen kunt helpen het beste uit zichzelf te halen. Zo boort u, zowel persoonlijk als binnen uw organisatie, veel meer creativiteit aan en bereikt u krachtige resultaten.

In zijn bekende meeslepende stijl laat Covey zien hoe u die creatieve krachten kunt ontdekken en kunt ontwikkelen en ook hoe u als leidinggevende dat proces bij anderen kunt faciliteren. Maar Covey laat ook zien waarom en hoe er zoveel energie verloren gaat.

"Covey staat weer eens vooraan met nieuw gedachtegoed. 'De 8ste eigenschap' helpt je ontdekken wat je doel in het leven is, en hoe je anderen daarbij kunt helpen. Kan het mooier?" - Ken Blanchard

"Zijn lessen hebben mijn leven bijzonder verrijkt"- Ben Tiggelaar

Genres:

Comments are closed.